Herman helpt je aan een:

Professionele website en webshop

Wil je een mooie professionele website of webshop zonder gedoe, dit is wat ik voor je kan doen:
  • Maatwerk, naar jouw huisstijl
  • De scherpste prijs
  • Responsive, dus ook op je mobiel en tablet goed te bekijken
  • Geoptimaliseerd voor alle grote zoekmachines
  • Een snelle en goed beveiligde website
  • Vullen met tekst of producten
  • Onderhouden en updaten
  • AVG /Privacy ready
  • Beveiligde e-mail, onbeperkt aantal e-mailadressen
  • 100% tevredenheidsgarantie
Jouw nieuwe website is meestal binnen 2 weken klaar!
En 100% jouw eigendom


 

 

De Roos 1999

De Roos 2001

De Roos 2020

 

Mijn naam is Herman Reurts en geboren in Amsterdam in 1951. Ben dus gepensioneerd maar dat betekent niet dat ik achter de geraniums moet gaan zitten. Daar ben ik veel te actief en creatief voor.

 

Sinds de 80er jaren ben ik al bezig met programmeren en hou ik me bezig om contacten via de computer mogelijk te maken. Op mijn commodore 128 heb ik mijn eerste BBS geprogrammeerd zodat men bij mij konden inbellen om berichten achter te laten of bestanden bekijken. Ook had ik programma’s en muziek die gedownload konden worden. Maar met een 28.8k modem ging dat uiteraard niet zo snel. Omdat ik allergisch ben voor stuifmeel en omdat ik in een bloemenwinkel werkte als bloembinder viel me dat werk zwaar. In 1995 heb ik een internetabonnement genomen bij TIP.nl. Daar heb ik op mijn beperkte webruimte een eerste winkel neergezet voor mijn toenmalige baas, bloemenzaak de Roos BV in Amsterdam. In 1996 domein vastgelegd (in Amerika + hosting in Amerika) voor de Roos, deroosbv.com. Deze webwinkel bestaat nog steeds, alleen een stuk moderner als toen ik begon met de het programmeren in html. Wat in die tijd een aardig klusje was. Maar ik kreeg al heel snel veel klanten en bestellingen via die site, vooral vanuit uit het buitenland. Men kon betalen via creditcard toenal via een beveiligde verbinding. Ik heb in de jaren dat ik daar werkte heel veel websites gemaakt met behulp van later Frontpage en nog wat later met Dreamwever. In 2007 ben ik in OS commerce gaan werken en In 2010 ben ik overgestapt naar Magento en daar de winkel in gebouwd. In mijn vrije tijd ben ik voor mezelf en voor kennissen websites en webwinkels gaan bouwen in Magento en Joomla.

 

In Joomla was en is het prettig programmeren, de websites zien er goed en professioneel uit. In 2017 ben ik gepensioneerd en eigenlijk liet het maken van websites me niet los. Ik heb 2 jaar bij een vriend gewerkt en daar de websites voor gebouwd. Nu ze klaar zijn ben ik sinds oktober 2019 voor mezelf begonnen en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Al direct had ik aanvragen voor het maken van websites en kon ik los gaan.

 

Ik heb er nu een aantal gebouwd zowel in Joomla als in WordPress. Zie mijn portfolio

 

Het bouwen van  websites en webshops kan ik voor een lage prijs doen omdat ik er niet van hoef te leven. Ik heb immers een pensioen en AOW.
Daar heeft de klant dus een voordeel aan. Ik maak moderne goed functionerende websites en optimaliseer ik ze voor de grote zoekmachines, immers een mooie website is niets waard zonder bezoekers. Ook voor de klant is de website of webshop makkelijk zelf bij te houden.

 

Wil je een mooie professionele website dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hoor graag van je.

 

Groet,

 

Herman Reurts

 

Begin nu

Wilt u een mooie professionele website of webshop?